Schoolvoorstellingen

Meespeelvoorstellingen die echt ergens over gaan

_CWF8161

  • Ruzie maken en weer goed maken
  • Afscheid
  • Samen spelen samen delen
  • Kinderboekenweek
  • Thema’s

De schoolvoorstellingen van Maranza! maak je echt zelf mee!

Misschien zit je op de stoel om een waargebeurd verhaal te vertellen die we gaan gebruiken in de voorstelling. Misschien help je de spelers mee om te kiezen hoe ze een probleem kunnen oplossen. En misschien speel je zelf wel mee in de voorstelling die echt gaat over waar de kinderen en school mee bezig zijn.

De participatie voorstelling van Maranza! is van origine een succesvolle theater familievoorstelling. Negen herkenbare personages spelen verhalen die leven bij het publiek. Doordat de voorstelling op maat kan spelen met actuele thema’s bleek hij uitermate geschikt voor scholen. De hoge spelkwaliteit, muzikaliteit en interactiviteit zorgen ervoor dat Maranza een leerzame belevenis is die kinderen echt betrekt in het doorleven en beleven van het samen gemaakte verhaal.

Maranza heeft haar schoolvoorstellingen ondergebracht bij een organisatie die expert is in het leveren van hoog kwalitatieve en interactieve jeugdvoorstellingen voor scholen.

Voor Boekingen Maranza Schoolvoorstelling ga naar: Ziezus Eigenzinnig Theater

In 2013 doen we in het Joods Historisch Kindermuseum in Amsterdam een speciaal Maranza project voor kinderen met leerondersteuning. We zijn nog op zoek naar schoolklassen die geïnteresseerd zijn hierin.

Uitgebreide informatie lees je door op deze link te klikken.

Maranza! dank jullie wel!!!! Het was een prachtige dag en de vrolijkheid in het Joods Historisch Kindermuseum werd al duidelijk du moment dat Prins Willem-Alexander in de woonkamer kwam. Dat lied was leuk! En de prins straalde. Zo leuk dat ie meedeed. Dat was in alle kamers zo. Fijn dat de kinderen die jullie hadden ook zo lekker enthousiast waren. Heel erg veel dank voor vandaag, ik weet dat we veel vroegen aan een improviserend gezelschap!Thnxxx!
Petra Katzenstein
hoofd Educatie van het Joods Historisch Museum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>