Bedrijfsvoorstelling

 • Elkaar aanspreken

  _CWF4887

  Publiek speelt mee!

 • Klant Centraal
 • Resultaten medewerkersonderzoek
 • Kernwaarden
 • Competenties
 • Bezuinigingen
 • enz…

” De tranen rolden over m’n wangen van het lachen om ons verschrikkelijke gedrag!”               (medewerker van een overheidsinstelling)

Hoe doen we het nu? Werkt dat? Hoe zouden we het ook kunnen doen? De voorstelling van Maranza! houdt een levendige spiegel voor die dicht op de huid komt van uw eigen organisatie. Negen personages vertegenwoordigen negen perspectieven om naar hetzelfde te kunnen kijken. En die negen personages zijn allemaal terug te vinden in uw eigen organisatie. Van bevlogen medewerker die staat de popelen om veranderingen door te voeren tot het slachtoffer wiens leven bestaat uit ‘Ja, maar…’  De voorstelling is uniek op maat omdat publiek via anonieme teksten laat weten wat er werkelijk speelt binnen de organisatie en…. ook zelf meespeelt! Het Maranza team van twee acteurs en een muzikant bereidt zich terdege voor met een inhoudelijke voorbereiding, om op de dag zelf het verhaal samen met de zaal ter plekke te improviseren.

“Zowel de inzet als resultaten en effecten van Maranza waren voor ons boven verwachting. Dit geldt niet alleen voor ons als opdrachtgever, maar belangrijker nog, ook bij de van huis uit erg kritische opvangmedewerkers; dit mede vanwege eerdere veel minder goede ervaringen met de inzet van andere acteurs. We hebben van alle kanten veel positieve reacties op jullie inzet gehad.”  

Rob Metz – Centrale Opvang Asielzoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>